RSS

 

Kotia etsii: Onni, koti löytynyt!

!!! Koti löytynyt !!!

8-vuotias kastroitu uros Onni, oikealta nimeltään Timonan Sunday Sullivan,  etsii omaa loppuelämän kotia itsestään riippumattomista syistä. Onnilla on kilpirauhasen vajaatoiminnan lääkitys sekä harmiton häntämutka ja pystyt korvat.

Onni on rauhallinen ja pehmeä herrasmies, se osaa peruskäskyt ja on kuulainen. Ulkona ei ole täysin mahdoton hihnassa, mutta omaa taipumusta remmirähjäämiseen toisille koirille. Muuten hiljainen ja sopii myös kerrostaloon. Harmittavasti paukkuarka.

Asunut saman katon alla itseään nuoremman uroksen kanssa ja on tullut toimeen myös muiden poikien kanssa, mutta urosten kesken oltava silti hieman varuillaan. Narttujen kanssa ei mitään ongelmia, tällä hetkellä elää kolmen nartun seurassa.
Onni leikkii mielellään koirakaverin kanssa jos sellainen uudesta kodista löytyy, sopii kuitenkin myös ainoaksi koiraksi ja kaipaa ihmiseltä koirakohtaista huomiota ja rakkautta.

Muutama video:

Onni on tällä hetkellä Lahdessa ja haluaisi tavata uuden mahdollisen omistajansa jo ennen muuttoa. Yhteydenotot Suvi Lehto, suvilehto@viuhku.net, 040-7784235